Vietnam, jouw volgende bestemming!

april 6, 2022

 

Vietnam is een land in Zuidoost-Azië met meer dan 90 miljoen inwoners. Het grenst in het noorden aan China en in het westen aan Laos en Cambodja. Met diverse landschappen heeft Vietnam iets voor alle soorten reizigers.

Het is een land dat vele oorlogen heeft doorgemaakt, dus het heeft veel littekens en herinneringen aan zijn verleden. Dit betekent echter ook dat er veel dingen te zien zijn in Vietnam – van tempels en pagodes tot oude Franse koloniale gebouwen.

Backpacken

Backpacken is een van de meest populaire manieren voor mensen om de wereld te zien. Het is ook een geweldige manier om geld te besparen en meer te weten te komen over verschillende culturen.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden voordat u aan uw reis begint, maar er zijn een paar dingen die uw ervaring veel aangenamer en comfortabeler kunnen maken.

Het eerste waar je aan moet denken is je rugzak. Je wilt iets dat lichtgewicht en comfortabel is, maar ook groot genoeg voor alle dingen die je tijdens je reis nodig hebt, inclusief snacks, water, elektronica, enz.

Een ander ding om te overwegen is wat je tijdens het reizen zult dragen, omdat het erg heet kan worden, afhankelijk van waar je heen gaat en hoe lang je op één plek blijft.

Vergeet tot slot enkele elementaire EHBO-items zoals pijn niet

Comfortabel reizen per vliegtuig

Reizen met het vliegtuig is een van de meest voorkomende manieren om je te verplaatsen. Of u nu voor uw werk of voor uw plezier reist, u moet weten hoe u gemakkelijk en comfortabel kunt reizen.

In dit artikel bespreken we enkele tips die je helpen om van je vlucht een prettige ervaring te maken.

Waarom Azië

Azië is een continent met een verscheidenheid aan attracties en culturen, om nog maar te zwijgen van de diversiteit aan landschappen. Als u op zoek bent naar redenen om Azië te bezoeken, zijn hier slechts een paar:

-De Grote Muur van China: het langste door mensen gemaakte bouwwerk ter wereld, het is een technisch wonder dat al eeuwenlang standhoudt.

-De Taj Mahal: een van de beroemdste gebouwen ter wereld en een van de meest iconische monumenten van India. Het werd gebouwd door keizer Shah Jahan als een gedenkteken voor zijn vrouw Mumtaz Mahal die stierf tijdens de geboorte van hun 14e kind.

-De Verboden Stad: een van de grootste koninklijke paleizen ooit gebouwd, het was de thuisbasis van 24 keizers tijdens de Chinese Ming-dynastie (1368-1644). De

 

Meer artikelen